Wie ben ik?

monicajanssens

Laat ik me even voorstellen. Mijn naam is Monica Janssens. Ik werk als freelance operational officer.

Na mijn universitaire studies in Oost-Europese talen en culturen ben ik mijn loopbaan begonnen als management assistant bij een Belgisch bedrijf dat vliegtuigonderdelen produceert.

In 2001 ging ik aan de slag als management assistant van een werving- en selectiekantoor voor internationale en executive functies.

In 2005 kreeg ik de mogelijkheid om een HR consultancy bedrijf van bij de start mee op te bouwen in de functie van operations manager. Ik hield me er niet enkel bezig met de operationele organisatie van het bedrijf, maar was ook actief in sales, onderhield contacten met klanten, nam interviews af en voerde assessments uit.

Uit dit bedrijf ontstond een spin-off bedrijf in 2011, actief in de ontwikkeling van online assessment technologie. Als COO zorgde ik ervoor dat de processen in de werkomgeving zo efficiënt mogelijk georganiseerd waren.

In 2016 richtte ik mijn eigen zaak op, Ops MoJa. Als freelancer stel ik mijn professionele kennis en expertise in HR, administratie, sales, project- en procesmanagement ter beschikking aan bedrijven, voor langere projecten of op ad hoc basis.

Daarnaast geef ik ook les aan het Centrum voor Avondonderwijs. Ik deel er mijn kennis en expertise met studenten in de opleiding ‘administratief bediende’.