Hoe gaan we te werk?

Sta jij nog iedere morgen met veel plezier op om naar je werk te gaan?
Of moet je je zelf dwingen om op te staan en sleep je je naar je werk?

Kom je ’s avonds uitgeput thuis of krijg je net voldoening en energie uit je werk?

Vraag je je wel eens af of dit het nu is? En heb je een droom maar weet je niet hoe er aan te beginnen?

Of weet je helemaal nog niet wat je dan wel zou willen doen?

Ik help je graag om je die vragen te stellen die je jezelf niet durft stellen en verder te groeien op professioneel gebied.

Dankzij mijn samenwerking met het erkend loopbaancentrum Het Coachingatelier kan je bij mij ook terecht voor loopbaanbegeleiding met loopbaancheques.

Wil je weten of jij gebruik kan maken van loopbaancheques, check hieronder dan even de voorwaarden waaraan je moet voldoen. Of neem contact met me op en ik licht het je graag verder toe.

Je kan gebruik maken van loopbaancheques als je op het moment van je aanvraag aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Je hebt minimum 7 jaar werkervaring (of 2.555 dagen) in loondienst of als zelfstandige opgebouwd over je hele loopbaan.
  • Je werkt voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige (of je bevindt je in een situatie die gelijkgesteld wordt met ‘werken als werknemer of zelfstandige’, zoals: je zit in je opzegtermijn, je bent in zwangerschaps- of ouderschapsverlof, je volgt IBO, je bent tijdelijk economisch werkloos, …)
  • Je woont in Vlaanderen, het Brussels gewest, een lidstaat van de EER of je bent vanuit de EER verhuisd naar Wallonië..
  • Je volgde de voorbije 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding.
  • Je bent bereid om loopbaanbegeleiding te in het Nederlands te volgen.

Als je aan deze voorwaarden voldoet, heb je recht op 7 uur loopbaanbegeleiding. De eerste 4 uur via je eerste loopbaancheque en de volgende 3 uur met je tweede. Jij betaalt zelf maar 40 euro voor een loopbaancheque.

Deze begeleiding kan zowel face-to-face in mijn kantoor als online.

Ik kijk er naar uit om van jou te horen en jou te begeleiden op jouw carrièrepad!

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek hoor ik graag welke vragen je hebt en of ik je hierbij kan helpen, maar nog belangrijker of jij het ziet zitten om door mij gecoacht te worden.

Indien we allebei een positief gevoel hebben bij het gesprek, kunnen we van start gaan.

Ik leer je graag nog wat beter kennen en daarvoor gebruik ik de DISC Persoonlijkheidsanalyse.

Het DISC model brengt voorkeursgedrag en -communicatie in kaart. Op basis van jouw antwoorden op een online vragenlijst krijgen we een beeld van jouw eigen voorkeuren in verschillende omgevingen.

Hierdoor begrijp je (beter) wat jezelf motiveert en waarom je bepaalde keuzes maakt.

Met deze resultaten kunnen we gerichter aan de slag.

Het allerbelangrijkste is dat jij voor jezelf héél duidelijk maakt wat je wilt op professioneel gebied. Want geef nu toe, als je dat beeld niet helder hebt en je gelooft er zelf niet in dat dat hetgene is dat je wilt, hoe ga je dan iemand anders “overtuigen”.

De tools die ik je zal geven en leren toepassen, zullen je niet alleen op professioneel gebied vooruit helpen, maar zijn toe te passen op alle levensgebieden.
Want uiteindelijk zijn onze 5 levensgebieden steeds met elkaar verbonden.

Deze sessies kunnen zowel plaatsvinden face-to-face in mijn kantoor als online.

Ik kijk er naar uit om van jou te horen!

 

Ik geef je graag een geschenk om een eerste stap te zetten om een beeld te krijgen van wat je motiveert, waarom bepaalde omgevingen en mensen je beter liggen en waarom andere dus ook niet.
En dit door je een verkorte versie van DISC te laten invullen.
Klik op deze link, vul spontaan in en je krijgt van mij een rapport toegestuurd op basis van jouw antwoorden dat ik – als je dat wilt uiteraard – graag verder met je bespreek.

Een eerste gesprek?

Neem vrijblijvend contact met mij op

Nood aan loopbaancoaching? Weet je niet goed waar te beginnen? Neem vrijblijvend contact op en we zoeken samen naar de juiste begeleiding voor jou.

Vraag een gesprek aan